In een wereld vol slimme marketing en industriële nabootsingen raken we het échte kwijt.
Brood dat afgebakken wordt in winkels noemt men “ambachtelijk”.
IJs dat uit een fabriek komt, heet “vers gedraaid”.
Taarten,broden die dagen/weken onderweg zijn vanuit grote buitenlandse fabrieken, worden toch “dagvers” of "ambachtelijk" genoemd.
Maar wie beschermt dan nog de échte makers?
Zij die hun deeg nog zelf kneden.
Zij die hun ijs nog zelf draaien.
Zij die hun gebak en ander lekkers zelf creëren
Niet als keurmerk.
Niet als commercieel product.
Maar als herkenningsteken voor ambacht.
Een teken dat jou als consument laat zien:
Hier wordt het nog écht gemaakt
In eigen atelier, met kennis van het vak
Zonder industriële shortcuts
Wat betekent ÉCHT?
ÉCHT BROOD® – zelf gekneed, gerezen en gebakken
ÉCHT LEKKERS® – handgemaakte patisserie uit eigen atelier
ÉCHT IJS® – versgedraaid roomijs, ambachtelijk bereid
ÉCHTE CHOCOLADE® – gemaakt door chocolatiers, bereid met échte chocolade